Nak Ku Cerita

Hai.... all my pren and follower....
terbuka pulak nak tulis cite nie...
xtau lah nak tulis cite apa... 
kang nanti tulis sembarangan pening pula owang baca...
hehehehehehehhee......


takpe oleh kerana tak ada tajuk sy nak share apa yang sy tahu...
ini bukan cerita lah... info tapi bukan juga info... so apa ya..??
lantak lah apa pun yg penting ada cerita kan... daripada tak ada 
langsung lagi boring....


meh... kita kongsi "Kenapa Wanita Malu Kalau Lelaki Pandang Mereka"


tajuk memang mcm best tp cerita nie tak tahu lah best ke tak....
kenapa wanita malu kalau lelaki pandang mereka....???
mesti byk yg tengok diri sendiri kan... 
yakah...???
adakah..???
tak lah...???
seribu satu persoalan... ok klu korang baca tajuk sj mesti nak tengok
diri sendiri kan... betul kah nie pendapat en. kasanova nie...
hahahahahahahaha.....
kenapa ya korang malu... first lah nak tanya korang nie...
manalah tahu ada pendapat.. or ada persoalan or ada juga jawapan...
ok bagi pendapat saya sebagai seorang ex-pakar wanita...
wanita malu sebab dah lumrah malu... malu adalah senjata pelindung
kaum wanita... kang kalau tak malu pula habislah wanita senang je nak
ngorat dan senang sj nak dapatkan... selain itu wanita malu sebab ada 
persoalan.. cthnya: "kenapa mamat 2 pandang aq..?? dia suka kat aq kah..??
dia nak ngorat aq kah..?? dia nampak aq cantik ke hari nie...?
dan byk lagi... dan ketiga plak.. kenapa dia asyik pandang aq..???
ada sesuatu yg xkena dgn aq kah..?? (terus berubah rentak berjalan)..
yang keempat plak... semalam dia nampak aq jalan dgn family aq mesti 
dia nak cam aq nie.... heheheheheheheehe.....


punya main kelakar pendapat aq.... hahahahahahahaha.....
tapi smua 2 hanya pendapat kenapa wanita malu...
kenyataannya... semua orang pown malu klu di pandang.. 
ada orang x suka juga klu dipandang... 
dalam hati "nak sj aq lempang mamat nie, asyik tengok orang sj"
dan biasa kaum lelaki nie pelik sikit... 90% suka sangat melihat
pada tubuh badan wanita... nie seksi... nie lagi seksi... yang nie paling seksi...
betul kan.... wakakakakakakaka....... so wanita zaman skrg nie klu muslim
berpakaian lah seorang muslim untuk menjaga diri masing2..
sebab kebanyakan sekarang terjadinya kes2 rogol dikalangan golongan2
yang seksi... cuba korang pakai tudung labuh mesti xda yg berani nak kacau kan...
hehehehehehehehe..... nie sj nak share kat korang...
tak paksa korang utk pakai labuh2 nie kang jalan tengah panas
mandi peluh plak kan... pakai seksi 2 klu kat rumah 2 boleh lah...
kita faham peredaran zaman... kita mesti ikut zaman kan... tp dengan cara yang betul...




ceh kita kongsi pendapat kat ruang komen dibawah....
BTW chayok2.... i love my pren n all People in Malay...
peace you all.....

2 comments:

  1. Tapi tak semestinya yg bertudung labuh tak dipandang lelaki ,mksud sy lelaki memandang dngan pandangan sinis .Maaf ,only my opinion :)

    ReplyDelete
  2. ok najwa my pren... mcm nie jika wanita itu bertudung labuh lelaki yg memandang tak akan berprasangka lucah... dia tak akan terpikir sebesar mana dia "punya"....
    cuba pakai seksi.. dah terang2 kan nampak.. dlm hati lelaki "wah... besar nie dia PUNYA"..
    nie bukan lucah tp hakikat... stakat kongsi kan... so jgn anggap sy kategori lelaki gila plak... hehehehehe.... sy lelaki tp kenapa sy boleh x sokong lelaki sgt..??? sbb kaum kami nie suka pada yg menarik dan boleh dapat... hehehehehehe..... (dalam maksudnya)...
    tak semestinya sy sarankan semua wanita bertudung labuh... rimasnya 2 kan... leceh lagi.. kadang x sesuai langsung... ok jwapan pndapat kamu adalah.. lelaki memandang wanita yang bertudung labuh bukan dgn nafsu tapi dengan niat.. cthnya: kalau makwe aq mcm nie mesti aku akan taubat sbb hari2 kena ceramah.. hahahahaahahaha..... selain 2.. ayunya makwe nie.. untung sapa yg dapat... berbanding wanita yg langsung x pakai tudung sedangkan dia islam, lelaki akan kata.. ala dia nie senang sj nak dpt tengok body dia dah "jatuh"... hehehehehehehehe..... yang pakai tudung plak tp lengan pendek dan baju ketat cthnya lelaki akan kata.. awek nie cun.. pakai tudung sebagai pelengkap agama sj pdhal aurat nampak juga.. hehehehehehehe..... just pendapat kan... jgn ambik hati dgn ayat tersebut k.... (open mind)

    ReplyDelete